Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas falcon lyserød
#1
[Image: Falcon_Shoes_Beige_EF1964_EF1964_01_standard.jpg]
adidas sko børn sort Adidas Falcon er en fantastisk 1990'ers inspireret fodtøjsmulighed. Med en farverig tilgang og en tykk silhuet har dette par en maskeoverdel med ruskinddetaljer og en tyk mellemsål, der er bygget til behageligt brug. Mens størstedelen af skoen er indstillet i grå og marineblå, er farve-pop detaljer i lyserosa og metallisk sølv tilbagekaldelse af 90'erne stiltrends. Adidas Falcon er understøttende med et Torsion-system til stabilitet i fodfoden og en let EVA-mellemsål til ekstra dæmpning.

adidas sko dame rød Kylie Jenner-godkendte, retro-stil udstyrede og lyse colorway-klare, adidas Falcon, der kun er til kvinder, er blevet en af de mest populære adidas Originals livsstilssilhouetter, siden den debuterede i 2018. Nu dukker den op i en ny blanding af høj- vis neon toner der sikrer, at bæreren skiller sig ud fra enhver mængde. Voltnet bruges som base, mens ruskind og læderoverlejringer er klædt i en kombination af varm orange, fed blå og grumset sort. En pulserende lyserød kommer ind på handlingen via tungen og hælen - og en enkel hvid mellemsål afslutter derefter looket.

adidas sko mænd hvid Med Falcon Dorf's DNA og et alsidigt, sportivt look er adidas Falcon vokset til at blive en af de mest populære kvindes silhuetter i adidas Originals-opstillingen, og nu er den klar til at frigive i en luksuriøs grå python-makeup. Denne høje ende på Falcon bruger et tekstureret, trykt, grå-hvidt pythonlæder til sin serpentinbase og udstyrer derefter en glat og statisk grå ruskind på sine overlejringer for en overbevisende kontrast.

adidas falcon lyserød Mens læderoverlejringer og mellemsål - den samme stil, der bruges på adidas Yung 1 - nikker til en favorit om alkoholisk drikke om sommeren med deres bløde lyserøde nuancer. En signaturholografisk trekant vises også på den laterale forfod. I mellemtiden tilbyder ydersålen lidt ekstra flair med introduktionen af mørk vinrød detalje på den forreste halvdel og et blødt periwinkle Torsion-system, der giver stil og støtte i lige store mål.

https://www.andksko.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)